Kontakt os +45 5885 3440

0,00 DKK
×
×

Skal du med på kursus?

Dansk Plejeteknik udbyder kurser designet til hjælpemiddelteknikere i fejlfinding og reparation af hjælpemidler

Har du, dine kollegaer og medarbejdere behov for at få frisket jeres viden op på fejlfinding og reparation af hjælpemidler? Eller har I nye medarbejdere, som skal lære alle tips og tricks, som tager mange år at lære? Så ønsk dig hvilket kursus indhold der skal være og så sammensætter vi et kursus forløb efter behov.

 

Kurserne henvender sig til tekniske medarbejdere, der arbejder på offentlige og private hjælpemiddeldepoter, plejehjem, hospitaler, sygehuse og institutioner, hvis arbejde inkluderer reparation eller service på hjælpemidler.

Under kurserne undervises der i hjælpemidlernes funktion og hyppigste fejl. Vi får kendskab til de forskellige styresystemer, fejlretning og udskiftning af sliddele på en effektiv måde. Der indgår praktisk reparation som del af undervisningen. Kurset tilbyder dig muligheden for at opkvalificere dine kompetencer, og du vil efterfølgende være i stand til at identificere fejl og udbedre dem på de fleste typer af hjælpemidler samt have kendskab til kravene for eftersyn og service.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn